Maastricht Queensday 2015

Voor aankomende koningsdag in 2015 hebben we alvast nieuw drukwerk besteld. We zijn er vroeg bij dit jaar want we konden een mooie aanbieding vinden bij een drukker war we goedkoop online drukwerk konden bestellen. Tevens konden we de oude flyers eenvoudig hergebruiken omdat het programma net als voorgaande jaren weinig is veranderd. De huidige succesvolume blijft onveranderd van toepassing en dit zal ook niet veranderen zolang we van iedereen nog steeds zoveel warme woorden te horen krijgen van de afgelopen edities. Mocht u echter nieuwe ideeën hebben hoe we konningsdag 2015 nog beter kunnen maken dan alle voorgaande jaren, aarzel dan niet en vul het contactformulier in alwaar u uw ideeën ten gehore kunt brengen.

Wat staat er in de planning voor 2015?

We hebben dus zoals gezegd nagenoeg hetzelfde programma. Manoes doet weer haar bekende zang en dansoptreden op het grote plein en Marie van der Ven is ook weer aanwezig met haar fabuleuze danspassen. Verder is er weer kermis met het grote reuze rad, de bekende marktkraampjes met suikerspin, horloge graaien, schietkraam en de botsauto´s. Naast alle festiviteiten die georganiseerd worden op het grote plein kunt u uiteraard ook weer genieten van de theater voorstellingen in het park.

Zelf iets organiseren?

Wilt u nou iets zelf organiseren dan kunt u uw idee aanbrengen en wij kunnen dan voor u bekijken of dit binnen het programma past. Ook wanneer u een idee heeft voor een leuke marktkraam dan kunt u uw wensen opgeven. Inzendingen kunnen worden aangeleverd tot uiterlijk 1 februari 2015. Vermeld aub uw naam, korte omschrijving van uw idee, eventueel beeldmateriaal en ervaring en wanneer van toepassing de nodige licenties/diploma´s. Wij zullen u laten weten wat de kosten voorwaarden zijn voor deelname. Tot zover dit bericht. Wij hopen u allen te zien op de volgende koningsdag!